Skip to main content

Ny trailer för Mario Golf: Super Rush avslöjar fler detaljer om spelet!

Monday, 17. May 2021
Den 25 juni i år kommer Mario Golf: Super Rush till Nintendo Switch. Detta Mario-Golf-spelet blir det mest fartfyllda i serien så här långt och det kommer finnas gott om karaktärer och spellägen att välja mellan.

Några av höjdpunkterna i trailern

 • Olika sätt att spela på:
  • Lätt att spela: Använd knapparna på ett lätt och smidigt sätt. Spelet är anpassat att vara tillgängligt både för nya spelare och de som är mer rutinerade. Det är lätt att sikta, att välja styrkan i slaget och att slå iväg bollen. Om du vill kan du även använda dig av rörelsekontrollen genom att använda en Joy-Con. Håll i den som om den vore en golfklubba*.
  • Användbara verktyg: Att kunna skruva golfbollen på rätt sätt är en effektiv teknik för att få den dit du vill och undvika hinder. Det finns flera prylar redo att hjälpa dig att behärska banorna i spelet, bland annat en scanner som känner av terrängen och en slagmätare som känner av banornas lutning.
 • Välkända karaktärer samt spela med andra: Du kan välja mellan 16 olika karaktärer från Mushroom Kingdom. Alla har de olika saker de är bra på och är utrustade med sina egna unika specialslag. Pauline, Chargin ’Chuck och King Bob-omb kommer att göra sina första framträdande i serien. Du kan spela tillsammans med upp till tre andra spelare, både lokalt och online i olika spellägen.
 • Olika banor: Här finns allt från enkla banor till mer specialiserade banor och det finns sex stycken olika platser att välja mellan.
 • Olika spellägen:
  • Speed Golf: I det nya snabba läget Speed Golf startar spelarna samtidigt och tar sig genom banan med målet att sätta bollen först. Det är viktigt att samla föremål på vägen för att behålla sin uthållighet och att undvika banans olika faror när du rusar efter bollen. Spelare kan också använda speciella tekniker och slag för att öka sina chanser att ta hem detta.
  • Battle Golf: En mer hektisk variant av Speed Golf där nio hål spelas samtidigt. Den första spelaren som sätter tre hål vinner, så det gäller att hålla sig steget före motståndarna eller riskera att förlora.
  • Standard Golf: Alla slag räknas och den med lägst poäng vinner.
  • Golf Adventure: Registrera din Mii-karaktär hos den prestigefyllda country-klubben i Golf Adventure och gå från rookie till proffs. Här spelar du själv och interagerar med de olika karaktärerna från Mushroom Kingdom. Låt dem lära dig spelet och ta dig an ett flertal olika utmaningar. Att få erfarenhet gör det möjligt att höja din spelfigurs level, som sedan kan användas i flerspelarlägena.
 • Rörelsekontroll kan inte användas i spelläget Golf Adventure.

Follow us on social media for more Nintendo news


Nintendo Co., Ltd., headquartered in Kyoto, Japan, has created franchises that have become household names worldwide, including Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ and Splatoon™, through its integrated hardware and software products.

© Bergsala | Official website for Nintendo in the Nordics